AD500 Andorra la Vella, Andorra

inforotaryand@gmail.com

Premi servir

Rotary Club Andorra > Projectes > Premi servir

Projecte actual

Premi servir

Cada Any, el Rotary Club d’Andorra atorga el Premi Servir.

Aquest premi permet reconèixer els mèrits personals o d’entitats que de forma desinteressada i altruista han efectuat una o varies accions en benefici de tercers, sempre fora de la seva activitat professional i normal del dia a dia.

Aquestes persones o entitats poden destacar per accions o trajectòries de voluntariat, en atenció a malalts, discapacitats, o persones necessitades, així com en accions de salvament o ajut espontanis a tercers.

Qualsevol persona coneixedora d’una persona mereixedora d’aquest premi pot presentar la seva candidatura al Club.

Una comissió d’avaluació determina cada any els premiats entre les diferents candidatures proposades.

Amb aquest premi, el Rotary Club d’Andorra desitja destacar i agrair tot l’esforç i actitud  altruista de moltes persones que dediquen part de la seva vida a ajudar els més necessitats i contribuir a fer un mon millor.

Premi SERVIR 2019

El premi SERVIR 2019 del Rotary club d’Andorra ha estat atribuït al Senyor Lluís Dejuan.

El senyor Dejuan ha dedicat una part considerable del seu temps i de la seva vida a ajudar els més necessitats de forma altruista, amb varies accions humanitaris als països del tercer mon, , i a Andorra com a Voluntari perpetual de la Creu Roja i dels acompanyants de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Podríem destacar l’important dedicació com a voluntari durant aquest període de Pandèmia i també la seva activitat de pallasso a l’hospital aconseguint, d’habitació en habitació, fer somriure els infants hospitalitzats.

Premi servir
Premi servir

Premi SERVIR 2020

El premi SERVIR 2020  del Rotary Club d’Andorra ha estat atorgat al equip humà que assumeix la higiene i neteja del centre hospitalari.  Aquesta missió ha esta de vital importància durant aquest llarg període de pandèmia . Aquest col·lectiu que ha treballat amb condicions molt difícils i sempre amb un risc important de contagi mereix reconeixement i felicitació com els altres cossos medicals.   Aquest reconeixement al col·lectiu de treballadors de l’empresa Avança destinats al centre hospitalari és una forma d’agrir-los l’esforç i solidaritat envers la societat andorrana en aquests moments difícils.