AD500 Andorra la Vella, Andorra

inforotaryand@gmail.com

Covid

Projecte actual

Covid-19

Des de l’inici de la pandèmia Covid-19, al març de l’any 2020, el Rotary Club d’Andorra ha fixat la seva prioritat en concentrar tots els esforços en prestar ajuts a diferents organitzacions preferentment locals.

Alguns dels ajuts prestats i que seguim realitzant son l’adquisició de material com mascaretes, guants, vestits “epis” per als  voluntaris de la Creu Roja Andorrana, l’aportació d’aliments a la botiga solidària de la Creu Roja i al banc d’aliments d’Andorra que gestiona directament Caritas Andorra. També vam apadrinar les cartes als Reis aportant joguines i aliments a diverses famílies per Nadal amb el suport de la Creu Roja. A més, vam poder prestar l'ajut de forma econòmica per cobrir les despeses d'una de les activitats del programa de Joves en Inclusió que es tracta d’ un programa impulsat per la Fundació Privada Tutelar d’Andorra i compta amb la col·laboració del Ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut del Govern d’Andorra i a la fundació de Rotary Internacional per fer arribar l’ajut a nivell mundial.

Covid

Publicació premsa

El Rotary Club Andorra apadrina el Nadal de les famílies més necessitades del país – FÒRUM.ad

Josep Pol, president de Creu Roja Andorrana, i Francesc Compte, president de Rotary Club Andorra. Foto: Creu Roja. El Rotary Club Andorra s’ha compromès amb les famílies més necessitades del país, en aquests…