AD500 Andorra la Vella, Andorra

inforotaryand@gmail.com

Hi arribarem

Rotary Club Andorra > Projectes > Hi arribarem

Projecte actual

Associació Hi arribarem

El Rotary Club d’Andorra s’ha inspirat del Rotary Club de Saint Girons per crear i impulsar l’associació hi arribarem l’any 2013.

La raó de ser d’aquesta associació és facilitar l’accés a la muntanya i a activitats d’exterior a persones discapacitades que no tenen la possibilitat de gaudir d’aquests espais ni viure aquestes experiències en la seva vida quotidiana.

L’Associació organitza diverses sortides cada any, tant a l’hivern per esquiar com durant l’estiu amb pernoctació en un refugi de muntanya. Aquestes sortides necessiten un material de transports específic per les persones discapacitades,  mobilitzen un nombre important de voluntaris, i requereixen una logística sofisticada per assegurar el bon desenvolupament de l’experiència. 

La satisfacció i felicitat que manifesten les persones discapacitades quan viuen aquestes experiències és la millor recompensa a tots els esforços que aquestes accions suposen.

El Rotary Club d’Andorra va impulsar la creació de l’associació i segueix contribuint cada any en el seu finançament.

El Club organitza cada any un dinar solidari amb un sorteig de botelles de vi. Els fons recaptats durant aquest dinar estan íntegrament revertits a l’associació HI ARRIBAREM.