AD500 Andorra la Vella, Andorra

inforotaryand@gmail.com

Creu Roja / Papi

Rotary Club Andorra > Projectes > Creu Roja / Papi
Creu Roja / Papi

El president de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol, i el president del Rotary Club d’Andorra 2018-2019, Jaume Sabater, acompanyats del president del Rotary Club 2019-2021, Francesc Compte, signant el conveni que regula  la col·laboració de les dues entitats. 

Projecte actual

Creu Roja / Projecte Papi

Des del mes de juny 2019, El Rotary Club d'Andorra col·labora amb la Creu Roja Andorrana en el desenvolupament del programa de primers auxilis per a infants (PAPI). Es tracta, segons la Creu Roja, d’un projecte pioner al món perquè s’imparteix formació adaptada de primers auxilis a alumnes de 10 i 11 anys. Per a la Creu Roja Andorrana, aquesta col·laboració, per part del Rotary Club, significa assegurar la continuïtat d’un dels programes més emblemàtics de la seva àrea formativa, que durant una dècada a format prop de 9.000 infants dels tres sistemes educatius a través d'aquest programa.  

Exercici 2020/2021

Programa Papi

El Rotary club d’Andorra ha finançat el programa PAPI de la Creu Rioja , que permet formar un col·lectiu important de joves del país als primers auxilis. Durant aquest exercici 2020/2021, el President del Club ha fet lliurament d’un xec de 10.000 € destinat al finançament d’aquest programa.  

Creu Roja / Papi

FOTO : “ Programa papi”